Najnovšie recenzie zo sekcie Šatníkové skrine
krásna skriňa, vyzerá luxusne a hodí sa do našej sivo bielej spálne, odporúčam!
- Nákup z domu
- Skriňa je priestranná - ale to je rozmermi, podľa ktorých som ju vyberal.
- Z prednej strany pôsobí pekne. Vonkajší dekor je ako na fotkách.
- Pri montáži odporúčam manipulovať opatrne, ľahko sa stane, že sa drevotrieska odbije - výrobca šetrí kde môže.
- Koľajničky posuvnému systému dverí nepatria k “dizajnovým kúskom”. Diery pre uchytavacie skrutky nemajú zahĺbením a sú viditeľne vystúpené hlavičky týchto skrutiek. Nepôsobí to dobre.
Je to takpovediac poľsky nábytok, nečakajte kvalitu za “málo” peňazí
- Pekná veľká skriňa s množstvom úložného priestoru
- Dodané rozbité zrkadlo s poškodením dverí
Som spokojna
Tovar poškodený výrobcom na pohladovej strane...
- Dostatok úložného priestoru, kvalitný slovenský výrobok za skvelú cenu.
Skriňa je v celku o.k. Návod bol k inej skrini, ale je to v podstate to isté, akurát rúčky na otváranie skrine sú vlastne lišty, ktoré každý vie nasadiť aj bez návodu. Tie prúžky strieborné na bielej časti si nalepiť musíte sami. Trochu je problém v balení jednotlivých častí, nejaký ten rožtek je trochu odlúpený, ale skoro to ani nevidieť. Skriňa je dosť pevná, splnila očakávania.
pekná skriňa, ale komplet to treba zmontovať
Velmi pekna policova skrina, lahka a rychla montaz, zo vsetkych spojovacich komponentov bolo vzdy o nieco viac, ako bolo uvedene. Velka spokojnost.
- Skrina je Ok
- kvalita, veľkosť
- predelené police
- komplikovanejšie skladanie podľa návodu, niektoré obrázky nejasné
- veľká hmotnosť niektorých častí skrine
Montaz si vyzaduje dobre polytechnické zrucnosti. V balicku prislusenstva chybal jeden spojovaci dreveny kolicek.Montaz komody mi trvala 4 hodiny.
- Praktická na uloženie aj vešiak aj poličky
- Spratny, univerzálne zostavenie, spálňa, detská, obyvačka
Produkt zatial nemozem hodnotit, lebo skrinu som este nezlozil.
Za dobrú cenu som dostala čo som potrebovala. Spokojnosť.
Rozmerovo mi vojde na dané miesto iba táto skriňa. Farba ladi s ostatným nábytkom.
- skvelý dizajn
Skriňa je po zmontovaní dosť pevná, no určite sa nebude dať presúvať ani zase rozobrať a poskladať, aby si zachovala svoju pevnosť. Ale to sú všetky súčasné skrine z bukasu.
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »