Najnovšie recenzie zo sekcie Šatníkové skrine
- dobrá kvalita
- pekná farba
- ano som velmi spokojna
- som spokojna
Kvalitný tovar
Odporúčam
Všetko v poriadku
- Jednoduchá montáž
- Správny popis.
Som spokojný sú tam veľa police
Tu som nebola spokojna az tak chybali nam šruby a nemame doskladanu skrinu
Myslim si vyhodou je rychle dodanie tovaru prijemne vystupovanie aj ludi z expedicie a dopravy priamo k zakaznikovi
- Celkom lacné
- Obúchané diely
- Chýbajúce skrutky
- Nutnosť dokončenia( vŕtanie)
minimálne 3raja musia skladať skriňu pretože je dosť velká
je kvalitne spracovaná
je pekná som úplne spokojný :)
- Kvalitný materiál, rýchlo sa dá skladať podľa priložených pokynov
- Veľmi pekný kus nábytku. Som spokojná
- ä
Spokojnost100per objednám ešte jednu skriňu
- pekný čistý vzhľad skrine
- click systém otvárania dverí
- možnosť zvolenia strany kde chcete mať police, prípadne ak máte doma kolíky naviac a viete si dorobiť police, môžete zväčšiť úložný priestor ak nepotrebujete vešiakovú časť
- komplikovaný 10 stránový manuál, ktorý mohol byť zopnutý aspoň spinkami do zošitovej formy, takto sa pri montáži človek ľahko stratí čo vlastne montuje a na ktorej strane má hľadať
- po rozbalení krabíc som našiel odlupnuté časti dosák, našťastie z vnútornej strany dosky
- doručenie trvá dlho - ale to už je skôr na eshop
- Som spokojná s kvalitou skrinky, balenie kompletné aj so zrozumiteĺným návodom na zmontovanie
Zatiaĺ nemäm
- Za cca 200 eur je pekná, za pôvodnú cenu cez 400 eur určite nie
- Koniec koncov vyzerá pekne
- Mätúci návod ktorý je univerzálny a patrí k najväčšej veľkosti, k tej najmenšej potom veľa vecí nesedí
- Bočné dosky prehnuté do oblúka a dvierka potom nesedia tak ako by mali...ale dnes sa všetok nábytok z drevotriesky vyrába nekvalitne
chýbali drevené kolíky
- Slušná skriňa s celkom dosť miesta
- Jeden pánt nešiel rozmontovať
- Zrkadlo prišlo prasknuté, ale je to možné prepravou
- Dobre vyzerá na obrázku
- Nestabilná
- Nekvalitná
- Reálne pôsobí veľmi lacno
Skriňu sme si vyberali cez internet, kde nás oslovila. V skutočnosti to však bolo veľké sklamanie. V prvom rade nesedí návod na skladanie. Nesedeli dodané skrutky podľa tohto návodu. Nesedeli predvŕtané otvory. Po poskladaní skriňa pôsobí veľmi labilne. Chýbajú dorazy na dvere, takže pri mierne silnom zatvorení to tresne riadne nahlas.
A čo ma dostalo, dosky na vrchnej strane nie sú ani olemované.
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »