Najnovšie recenzie zo sekcie Šatníkové skrine
Som spokojná
- Cena kvalita designe
Sme spokojny velka priestranna velmi pekna
- Cena a designe
Farba skrine v e-shope na foto nie je realna.skrina je skor svetlo hneda a boky svetle.navod na montaz nieje , a to co tam je , je ukrajinsky. Vyzaduje mieru zrucnosti a intelektu pri montazi
- Pekna a velmi dobre sadla do uzsieho priestoru
Skriňa nie je dosť stabilná
Nikdy si od Vás viac nič nekúpim. Skriňu ste poslali včas ale na stredných dvierkach boli na opačnej strane vyvrtané otvory na pánty. Reklamoval som to a trvalo to mesiac kým ste mi poslali druhé. no na tých zase chýbalo zrkadlo a teraz budúci týždeň by som mal dostať dobré. Celé zlé pánty šmejd vrzgajú taký výrobok ako všetko dneska. Samý bordel nič poriadne sa v tomto kapitalizme nedá kúpiť. Voľakedy to boli výrobky na večnosť. Mám svoje roky a viem to veľmi dobre posúsiť. Majte sa dobre.
- skriňa do obývacej zostavy
- možnosť veľkého výberu nábytku do obývacej steny
- možnosť rôzneho výberu farby
- dlhšie doručené 2 drevené spojky, ktoré prerazili bočnú stranu skrine :-/
- labilná treba ju uchytiť o stenu
- dlhý kabát alebo šaty nie je možné zavesiť
- vysoká cena vzhľadom na kvalitu
biela nie je lesklá, ale matná, určite keby bola lesklá vyzerá omnoho lepšie. A takisto je zbytočné aby bola 4-dverová, pretože dlhé šaty ani dlhý kabát nie je možné zavesiť. Vedieť to, tak ju nekúpim a tým pádom by som nekúpila žiadnu časť z modelov Lars
kúpené v 9/2021
- Tovar je nekvalitný, nesedí na ňom pomaly nič a je len na postaviť, nie na používanie !aj to bol problém , chýbali diely
- Dobrá cena
- Ale
- Slabé pánty
- O lepenie drevotriesky slabé
Spokojnosť, slúži na čo má.
Skriňa mi prišla s ROZBITÝM zrkadlo na dverách. Muselo byť už pri preprave k nám, lebo my sme dvere skrine šetrne ručne vyniesli a nepoškodili. Nekorektná manipulácia mohla byť už pri preprave, čo však nevieme dokázať, nemohli sme predsa rozbaľovať dvere pred prepravcom na ulici! Skriňu sme bohužiaľ začali skladať až na tretí deň, takže reklamácia nám nebola uznaná. Dvere so zrkadlom boli nedostatočne zabalené IBA v krabici,s tenkým zadným dielom skrine a preto zrkadlo nebolo chránené žiadnym polystyrénom, alebo inou adekvátnou ochrannou výstužou proti rozbitiu.
- praktická
- Výhoda hĺbka,49,5 cm
Všetko ako na obrázku, spokojnosť
- krásna a kvalitná skriňa
- naozaj náročná montáž
- Kvalita prevyšuje cenu
- praktický úložný priestor
- žiadna
- Ľahká montáž, nič nechýbalo v balení (ešte boli aj nejaké veci navyše)
- rýchle dodanie tovaru
praktická pekná skriňa zakúpená do študentskej izby spolu s komodou a toaletným stolíkom, celok pôsobí skvele, dcéra je spokojná, odporúčam!
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »