Najnovšie recenzie zo sekcie Šatníkové skrine
- Jednoduchá montáž.
Skriňa spĺňa to, čo sme od nej očakávali.
nákresy trošku mätúce, ale ak už niekto niekedy niečo skladal, tak to nebude problém, zrkadlá trošku poškriabané a trošku krehkejší materiál, ako drevo, tak aj skrutky do dreva
- spokojnost
- ⁹
- skrina je velka
- nedoliehaju roldorove dvierka
- Nezrozumitelny navod
- Dobrá kvalita
Skriňa vyzerá dobre, je pevná a stabilná. Trocha náročnejšia bola identifikácia veľkých dielov pri skladaní, čo by vyriešili nalepené čísla na doskách. Inak skladanie išlo celkom dobre, všetko presne sadlo. Mínus je zrkadlo, trocha deformuje odraz.
- vzhlad
- farba
- "papierove" dvere
- velmi lacne materialy
- prilis vysoka cena ak sa porovna kvalita/vykon
- poskodene hned po rozbaleni, nastastie na miestach, ktore vidiet nie su
- predvrtane otvory na uchyty dveri nie su v rovine
Vacsinu nabytku som si poskladal. Snazim sa drevo, obcas idem do drevotriesky, ale toto bolo obrovske sklamanie. Podla manualu sa skrina poskladat neda, material je tak moc nekvalitny, ze to proste nevydrzi manipulaciu ako odporucaju v navode. Najvacsie sklamanie bol vahovy limit. 5kg na policku je velmi malo a podla kvality materialu by som tam vazne viacej ani nepokladal. Naozaj som prekvapeny, ze takyto produkt sa dostava vobec na trh a su obchody ochotne to predavat.
- Krásna,veľká a kvalitná skriňa
- Nevýhoda je že madlá sú z takého nie moc pekného plastu mohli by byť kovové alebo lepšie prepracované
- Veľká skriňa, veľa úložného priestoru, odkladací priestor a aj na zavesenie.
- Vyzerá, že drevo je tiež z tých pevnejších.
Komponenty prišli v poriadku, ale keď sme skriňu poskladali, sklo je na opačnej strane, teda ja na ľavej strane ( podľa obrázka má byť na pravej) mysleli sme si, že sme ho omylom zle poskladali, poskladali sme ho správne len jednotlivé časti boli vymenené. Skriňa má opačne dvierka, inak sa ani nedali poskladať.
A chýba tam poriadny návod. Je tam vložený iba 1 menší papier, z ktorého sa veľa nedočítate. Takže potrebujete sedliackym rozum aby ste ho mohli bez problémov poskladať.
Inak v pohode.
- Nádherny a kvalitný kúsok, splnil naše očakávania
- Romantický vzhlad
- Veľa úložného priestoru
Skvele riešená skrina
Kondela Gwen 70429 4D dub sonoma
Pridané: 14. decembra 2021
(naposledy upravené 14. decembra 2021)
Zakúpený v Kondela
- Dost ulozneho priestoru
Slovenský výrobok, dobrá kvalita, odporúčam
Slabá šírka bukasu. Skriňa sa nedá dosť dobre vycentriovať, pretože sa steny deformujú
- So zakúpenou skriňou sme zatiaľ veľmi spokojní, všetky diely sedia, nebol problém skriňu poskladať.
Návod by mohol byť trochu lepšie zhotovený.
Nekvalitna praca . Tovar neukonceny . Ako drevotieska odpilena tak poslana bez akejkolvek upravy .ziadna dyha na hranach dokonca ani len farba.vrch skrine tak isto hola drevotrieska bez upravy.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »