Najnovšie recenzie zo sekcie Šatníkové skrine
Velmi labilny produkt a nekvalitny tenky material,neslo o slovensky vyrobok,ako sa pise na stranke. Na krabici sa uvadza Made in Denmark. Za zaplatene peniaze sme cakali podstatne vyssiu kvalitu, no istou situaciou sme nuteni si produkt aktualne nechat.
spokojnosť
- Super pomer cena/kvalita
Skriňa obsahuje hornú policu a aj dolnú, čo je veľmi potrebné.
- lacna
- priestranna
- kostrbate rezy vsetkych dosak
- nepresne navrtane otvory
- jeden z najhorsich navodov na montaz aky som kedy videl
- chybajuce suciastky
- chybajuce uchytky na posuvne dvere
- horna doska skrine je velmi chaba. staci na skrinu polozit kilovu krabicu a dvierka sa nedaju zasuvat
za tu cenu dost ulozneho priestoru, ale montaz chce vela improvizacie. Ostalo mi po montazi vela vselijakych plastovych somarin ktore sice boli v navode zakreslene ze maju ist niekde ku kolajnickam, ale nemalo to hlavu ani patu..., v navide neboli zapisane vsetky skrutky, takze treba zistit ktora ma patrit kam.. v navode boli ine kolajnicove profily ako v baleni.
Pekná skriňa, veľa úložného priestoru, presne to,čo sme potrebovali.
Výborná cena,dobra kvalita,trosku problém s návodom.
- Perfect rozmery a vzhlad
- Cenovo dostupna
Za túto cenu som očakávala nižšiu kvalitu. Bola som príjemne prekvapená.
spokojnosť s výrobkom
Snažím sa kupovať vždy slovenské výrobky.
- Je priestranná
- Veľká
- Množstvo úložného priestoru
- Trochu mi chýba nad vešiakovou časťou ešte jedna polica
Skriňa je ozaj veľká, hlboká, pojme veľa vecí. Páči sa mi ako je rozvrhnutá, jedine by som pridala ešte jednu policu nad vešiakovú časť, tam sa skrátka pýta. Farba dub Sonoma je trošíčku iného odtieňa ako ostatok nábytku dub Sonoma, ale to si človek všimne iba keď sa veľmi na to sústredí.
Haraburda, to je proste Kondela, pre nenáročného zákazníka.Kto chce kvalitu v dnešnej dobe, musí si proste priplatiť...
Tovar dodaný poškodený,dvere ohnuté,nedodaný plán montáže
Tovar je v dobrej kvalite, jednoduchá montáž, rýchle doručenie. Som spokojná
- Pekna, kvalitna skrina, sme s nou spokojni. Kupili sme ju synovi do izby na hracky.
- priestranná skriňa do kúpeľne, veľa odkladacieho priestoru
- Čistý dizajn
- Je náročné namontovať lišty na kolieska tak, aby skrutky pri otváraní nezavadzali.
- Ozdobné pásy dverí nezodpovedajú obrázku, takže sme ich na ne radšej ani nelepili.
- Niektoré kroky montáže nie sú dobre znázornené.
Dostatočne veľká, čo znamená, že na montáž treba dosť miesta.
Cena a kvalita sú ok
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »