Najnovšie recenzie zo sekcie Šatníkové skrine
dokúpila som si aj druhú skrinku Natali do série - sú praktické , skvelý úložný priestor , rozmery super - nezaberie veľa miesta
produkt presne ako som dlho hľadala - veľmi praktický a kvalitný - odporúčam
Veľmi pekná skriňa, poličky sú trochu tenšie, ale do detskej izby ako stvorené. Prekvapením bolo že za šuflikmi sa nenachádza zadná stena. Ale celkovo sme spokojní
Skriňu som kupoval pre priateľku, lebo potrebovala vyplniť miesto v izbe z rovnakého materiálu ako táto skriňa. Je to Dánsky výrobok, trochu komplikovaný a z tenkých dielov. Ja osobne by som si tento produkt nekúpil, ale ak chce niekto lacnú a ľahkú skriňu tak mu bude vyhovovať.
- pomerne malá prepravná veľkosť
Spĺňa moje požiadavky.
- 4 police a šuflíky
- vešiaková skriňa má pevnú tyč
- ľahká montáž
- zodpovedá ponuke a cena je primeraná kvalite.
- odporúčam tento výrobok
- Pekny vzhĺad
- slovensky vyrobok, kvalita
- Priestranná, esteticky zvládnutá.
- Zadná doska (hobra) tenká ako papier.
- Návod katastrofálny. Skôr by som vyštudoval astrobiologiu, než pochopil ako to poskladať. Fakt nechápem, prečo nemôže byť návod zrozumiteľný a detailnejší. Nejaký spojovací materiál mi zostal, uvidím časom, kde mal byť použitý.
Za tie peniaze som veľa nečakal. Splnené očakávania.
Skladná, praktická
- Výhoda
Produkt je kvalitný
niektoré predvrtané dierky nepasovali,
vonkajšie dosky na spodnej strane nepriliehajú úplne dokonale
predpokladaný čas skladania sme prešvihli o hodinu
pomer kvalita-cena-dizajn je primeraná
určená na pár rokov do študentskej izby určite vydrží
Praktická skriňa do predizby
Práve to čo som potrebovala.
Podstatná bola pre mna výška skrinky.
- Vnútorne rozloženie skrine
- Nestabilita skrine
Som veľmi nespokojná so zakúpenou skriňou. Skriňa samostatne stojí len,keď sú dvere skrine zatvorené, akonáhle ju otvoríte cela skriňa sa preváži a doslova na Vás spadne. Bezpečnostné ukotvenie o stenu ma slúžiť ako poistka, že skriňa bude stabilná, nie že bez toho tu skriňu ani len OTVORIŤ NEMÔŽETE. Obrovské sklamanie a rozčarovanie zo zlej investície nemalej sumy.
- Skrutky preklzuju, nestiahnem dve dosky spolu, dierky na pánty nie sú predvrtane...
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »